Fyraftensmøde

Så er vi klar til fyraftensmøde på Sct.Hans Skole med bl.a. forslag om forældreforening og legpladsdrøftelser.

Nyhed billede
Ledelsen på Sct. Hans Skole indbyder igen til fyraftensmøde om en væsentlig problemstilling.

På skolen vil vi gerne have et forældrenetværk, som kan være ansøgere af midler til skolen eller lignende. Det må også gerne være et netværk, som kan understøtte diverse tiltag på skolen. Altså ikke noget, man skal binde sig til gennem længere tid.

Et punkt for et forældrenetværk kunne f.eks. være skolens legeplads. I dag er der flere aktører på dette område.

Vi håber at se mange på skolen på onsdag den 24. januar kl 17.00 - 18.00. Mødet afholdes ikke i rød bygning, men i skolens personaleafdeling.