CykelScore sat i gang på Sct.Hans Skole

Så blev der holdt introduktion til at deltage i "CykelScore". Alle elever fra 0. - 6. årgang har i dag fået en fortælling om hvad projektet går ud på og fået monteret en chip på cyklen eller en app på telefonen

Nyhed billede
I silende regn fik eleverne i dag monteret chip på deres cykler. Det foregik stille og roligt og med stor tålmodighed. Jeres børn skal virkelig roses for eksemplarisk indsats.

Børnehaveklasserne har fået chip med hjem og I forældre bedes selv montere chippen. For de klasser, som ikke var tilstede i
dag eller lige missede den fælles information på grund af andet vigtigt i skolen, vil Aleksander Danker komme rundt i skolens klasser med ekstra chips og parat til at svare på spørgsmål i næste uge.