Opslagstavlen

Til skolens forældre.

Det er snart jul og dermed også tid for oprydning.

På torsdag fjernes alt glemt tøj fra garderober og knagerækker. Så kig venligst efter om der noget tøj, som I måske har ledt efter et stykke tid, inden på torsdag.

Indsamlet tøj gives derefter væk til RED BARNET.
    Lars Eriksen den 17-12-2018
    Rettelse til ferieplan i skoleåret 2018/2019

I skolens feriekalender er torsdag d. 20. december angivet som første dag i juleferien.
    Dette, har vi konstateret, er forkert. Vi går først på juleferie fra og med fredag d. 21. december.

Vi beklager, at vi har informeret forkert, men har ikke været opmærksom på at feriekalenderen
    er blevet lavet om i forbindelse med "Lokalaftalen for lærere og børnehaveklasseledere".

Jutta Hauchrog den 10-10-2018
  • ikon
    Rygning i enhver form er forbudt for både medarbejdere, forældre og elever på Sct Hans skoles område døgnet rundt! Se vedhæftede retningslinje herunder.
    Ole Tolstrup den 21-09-2018
    Til elever og forældre i 3.z

Som det nok er de fleste bekendt stopper Sara i 3.z den 1. januar 2019. Sara er blevet tilbudt en fast stilling på Vestre Skole. Dette er rigtigt godt for Sara, og vi takker Sara for hendes indsats for Sct. Hans Skole.

Som ny lærer i 3.z har vi ansat Birgit Larsen. Birgit er uddannet lærer og har virket i Århus Skolevæsen. Birgit er en rutineret lærer og vant til at arbejde med indskolingselever.  Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Birgit. Birgit følger klassen i denne uge, så der kan blive lavet en god overlevering. Jeg håber, at alle vil tage godt imod Birgit.

Lars Eriksen den 17-12-2018
  • ikon

Nu kan man se de løbende resultater fra Cykelscore på vores infoskærm i forhallen.
    Den viser, hvor mange point den enkelte elev har fået, hvem der fører og hvor klassen ligger samlet.

Mvh.
    OBMA og AD