Sport & Sundhed

Noget udvikler sig til en konkurrencelignende aktivitet; god fysisk og psykisk sundhed

Præsentation af sport og sundhed

Mål:

At eleverne:

• lære om sundhed i bred forstand, herunder fysiologi, psykologi, anatomi, trænings- og ernæringslære.
  • lære at arbejde med projekter, som tager udgangspunkt i egne kropslige erfaringer.
  • udvikler kompetencer inden for mange forskellige idrætsgrene og aktiviteter.
  • udvikler kompetencer og praktiske færdigheder inden for madlavning og ernæringslære.

Indhold:

• 4 idrætstimer og 2 madlavningstimer
  • Ekstra idrætsundervisning med tid til kompetenceudvikling og fordybelse. Idrætsundervisningen er delt op i 6 forløb, som alle ender ud i en elevopgave, som er knyttet til det aktuelle forløb.
  • Undervisning i fysiologi, psykologi, anatomi, trænings- og ernæringslære.
  • Deltagelse i turneringer inden for Dansk Skoleidræt
  • Ledelse af idrætsdage og aktiviteter for hele skolen
  • Mulighed for at lave projektopgave med fokus på sport og sundhedsdimensionen
  • Tværfaglige projekter med fokus på sport og sundhed
  • Ekstra fokus på kompetenceudvikling ift. den nye idrætseksamen

Du skal vælge denne linje, hvis du...

kan lide at være aktiv

prioriterer idrætsundervisningen højt

er åben overfor nye idrætsgrene og aktiviteter

- har lyst til at lære mere om, hvordan kroppen fungerer både fysisk og psykisk

- har lyst til at arbejde med projekter med stor praksistilknytning

har lyst til at deltage i turneringer inden for skoleidræt

Ingen aktuelle nyheder
    Lars Eriksen den 17-12-2018
    Til skolens forældre.

Det er snart jul og dermed også tid for oprydning.

På torsdag fjernes alt glemt tøj fra garderober og knagerækker. Så kig venligst efter om der noget tøj, som I måske har ledt efter et stykke tid, inden på torsdag.

Indsamlet tøj gives derefter væk til RED BARNET.
    Jutta Hauchrog den 10-10-2018
    Rettelse til ferieplan i skoleåret 2018/2019

I skolens feriekalender er torsdag d. 20. december angivet som første dag i juleferien.
    Dette, har vi konstateret, er forkert. Vi går først på juleferie fra og med fredag d. 21. december.

Vi beklager, at vi har informeret forkert, men har ikke været opmærksom på at feriekalenderen
    er blevet lavet om i forbindelse med "Lokalaftalen for lærere og børnehaveklasseledere".

Ole Tolstrup den 21-09-2018
    Rygning i enhver form er forbudt for både medarbejdere, forældre og elever på Sct Hans skoles område døgnet rundt! Se vedhæftede retningslinje herunder.