Billedet på sidehoved

Sct.Hans Skole

Skibhusvej 188, 5000 Odense C

Opslagstavlen

 • ikon
  Forældreforening på Sct.Hans Skole.

  En gruppe forældre har sammen med ledelsen på Sct. Hans Skole gennem længere tid arbejdet på at lave en forældreforening på Sct. Hans Skole.

  Nu er foreningen klar og har afholdt sit første møde.

  Forældreforeningen har også valgt en bestyrelse, som består af følgende:

  Jeppe Bæk
  Rikke Merton
  Maria Thuesen
  Michael Ertmann
  Trine Svendsen

  Fra Sct.Hans Skole deltager Malene Lindsted.

  Bestyrelsen har  som formål, at rejse midler til sociale og pædagogiske formål. Alle med en relation til Sct. Hans Skole kan optages i foreningen.


  Det vil inden længe blive muligt at melde sig ind i foreningen.

  Hermed referat fra sidste møde:

  Torsdag den 21/6-18 mødtes bestyrelsen for forældreforeningen på Sct. Hans skole. Bestyrelsen er hermed konstitueret med Jeppe Bæk som formand og Maria Thuesen, Rikke Merton og Michael Ertmann som almindelige medlemmer af bestyrelsen. Trine Bæk er ansvarlig for revisionen.  

  De nødvendige oplysninger til banken blev indhentet, og inden længe vil både kontonummer og mobilepay til indbetalinger være klar. 

  Til Skibhusfestivallen vil bestyrelsen have en stand, hvor festivalbesøgende kan få oplysninger om foreningens formål og ambitioner, hjælp til at melde sig ind og til betaling af kontingent. 

  Der bliver desuden oprettet en facebookside for foreningen. På siden vil der løbende blive beskrevet projekter, som foreningen er involveret i. På Facebook kan betalende medlemmer desuden finde oplysninger om netværksmøder og anden relevant information.

  Lars Eriksen den 26-06-2018